En blogg om att bo, bygga och inreda Skall jag satsa på ny matgrupp eller ny tv-bänk?

Skall jag satsa på ny matgrupp eller ny tv-bänk?

Dags att damma av den här gamla "stugan" igen. Vadan denna plötsliga comeback undrar ni. Ja, dels har jag insett igen att det kan vara både praktiskt och lite skönt att skriva av sig emellanåt. Speciellt i stunder där man har något som ligger och "gnager" lite på en, något som har gett en huvudbry en längre tid eller som man helt enkelt inte kan ta ett besult om. I precis det läget är jag just nu. För jag kan inte bestämma mig. Matgrupp eller tv-bänk? Tv-bänk eller matgrupp?

 Jag skall ta det från början. Sedan en lång tid tillbaka har jag tänkt att jag skall köpa en ny matgrupp till vardagsrummet efter som den som står där nu är från någon gång i slutet av 1800-talet. Inte riktigt kanske men modern är den inte i alla fall. Häromdagen kom jag fram till att nu är det dags att göra slag i saken eftersom ekonomin tillåter det. Men, med världens bästa tajming, lyckades en släkting till mig ha sönder min tv-bänk när han skulle visa ett snyggt dancemove varpå han snubblade till snyggt "satte" sig på tv-bänken såpass hårt att två ben helt gav vika och gick av. Inte för att denna tv-bänk låg mig särskilt varmt om hjärtat men den fungerade alltjämt bra som just tv-bänk.

 Så nu står jag här med en matgrupp äldre än Arne Weise och en tv-bänk som har en lutning motsvarande en röd backe i fjällen som jag tillfälligt lagat med lite för mycket silvertejp. Men vad skall jag köpa först? Kommentera gärna!  

Just nu värderat 2.0 av 12 människor

  • Currently 2/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posted by: Admin
Posted on: 2015-06-26 at 15:00
Tags: möbel, tv-bänk, matgrupp
Categories: möbler | vardsgsrum
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed

Relaterade poster