En blogg om att bo, bygga och inreda Det var bättre förr...

Det var bättre förr...

Kom ni ihåg hur man lekte med leksaker förr i tiden? Nu är jag 43 år och när jag tänker tillbaka på hur man lekte när jag var liten så blir man ganska förvånad över hur snabbt leksaker och leken förändras. 43 år tänker ni, men det går fort som ni också kanske har märkt. När jag var liten så fick man vänta på en leksaks som man önskade sig, man fick vänta läääänge dessutom. Och vad önskade man sig för 35 år sedan? Jo jag önskade mig en morakniv som jag kunde tälja bättre barkbåtar med. På den tiden var det dessutom inte tal om att ”åka och köpa” en kniv på en gång….det var bara att börja spara eller vänta tills det blev tillfälle. När jag väl fick min morakniv då var jag lycklig, den lyckligaste pojken i stada! I dag var jag ute och surfade runt på nätet i olika leksaksbutiker och fastnade speciellt för en butik, Lajbansson leksaker. Och varför fastande jag där då? Jo, kan ni tänka er….Dom hade ”nästan” barkbåtar där….Segelbåtar i trä….Man fick liksom en liten flaschback där……Trä….kniv……jag blev 8 år  igen….utan att behöva tälja! Det var tider det…..Ett klick till……Då började jag känna igen mina barns leksaker, barnspel………..filmfigurer och en massa annat….nääää..tacka vet jag träleksaker från förr…inte en massa online leksaker gjorda av plast!

Just nu värderat 1.5 av 44 människor

  • Currently 1,5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posted by: Admin
Posted on: 2011-03-28 at 10:33
Tags: leksaker, leksaksbutiker
Categories: blandat
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed

Relaterade poster