En blogg om att bo, bygga och inreda Urtrista finalister till Sveriges mysigaste sovrum

Urtrista finalister till Sveriges mysigaste sovrum

Vissa har öga för fina linjer, former och färgsättning och man blir helt betagen av vissa människors skicklighet för att skapa myshetsfaktor hemma. Surfade precis runt på Aftonbladet och blev nyfiken när jag såg att de eftersökte Svergies mysigaste sovrum MEN blev fruktansvärt besviken, urusla finalister till Sveriges mysigaste sovrum!!!! Nä bättre kan ni Aftonbladet!

Fanns endast ett bidrag som jag anser är en given vinnare och det är följande sovrum

Bildkälla: Aftonbladet.se

Kommentar: Stilfullt sovrum i trendiga färger som ger en fantastisk kontrast. Ett extra plus är ljuskronan över sängen som ger ett romaniskt intryck. Är dock svag för svart och vitt eftersom det ger ett stilfullt intryck och att blanda nytt med gammalt tycker jag ger en mer personlig prägel på sovrummet.

 

 

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posted by: Admin
Posted on: 2010-10-19 at 14:02
Tags: ljuskrona, sovrum
Categories: Hem | möbler
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed

Relaterade poster

Kommentarer