En blogg om att bo, bygga och inreda En finurlig uppfinning för dig som ska renovera fönster i sommar!

En finurlig uppfinning för dig som ska renovera fönster i sommar!

Dags att ta tag i dina gamla slitna fönster där kittet hänger helt löst och du vet att fönstren måste kittas om innan sommaren är över! Nu finns lösningen för dig som vill renovera dina fönster på minsta möjliga tid mitt framför ögonen!

Renovera dina fönster på ett ögonblick!

 Lösningen för hemmasnickaren är speedheater som är metod för färborttagning om du ska måla om fasaden eller renovera fönster hemma. Speedheater system innebär mindre arbetstid och ger ett kanonbra resultat plus att det är ett miljövänligt val och mycket prisvärt! Indirekt ett verktyg som lämpar sig för de flesta renoveringsarbeten hemma i din villa eller fritidshus.

 

Bildkälla: www.speedheater.se

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posted by: timmy
Posted on: 2010-06-08 at 10:01
Tags: renovera fönster, speedheater
Categories: renovering
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed

Relaterade poster