En blogg om att bo, bygga och inreda Skydd mot solen

Skydd mot solen

Just ni finns det hur mycket trädgårdsmöbler som helst att välja emellan och det kan vara svårt att veta vilka utemöbler man skall välja. Trenden är möbler med stor komfort, enkelt och samtidigt stilrent. Trädgården har övergått till att bli lite av en relaxavdelning för dem som har lyxen att ha ordentliga trädgårdsmöbler

 

Parasoll som skyddar mot solen

På mio.se kan man hitta detta trendiga sätt, Fazer trädgårdsfåtöljer i konstrotting med tillhörande trädgårdsbord med skiva av klarglas. Pricken över i:et blir självklart det stora parasollet som är hela 350 cm i diameter.

Paketpris för settet är endast 10.990 kr

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posted by: jojo
Posted on: 2010-05-31 at 13:05
Tags: trädgårdsmöbler, parasoll, utemöbler, trädgård
Categories: Nöje | trädgård
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed

Relaterade poster