En blogg om att bo, bygga och inreda Stilrent badrumsskåp

Stilrent badrumsskåp

Trendiga badrumsmöbler hittar man överallt men svarta detaljer eller möbler sätter en helt annan prägel på ditt badrum. Just nu letar jag efter ett snyggt badrumsskåp och fann detta oerhört snygga skåpet på hembad.se

Svart Badrumsskåp med halogenbelysningExklusivt badrumsskåp med inbyggd halogen belysning (3 st). Dörrarna har dubbla speglar vilket möjliggör spegling av nacke och rygg. De splitterfria säkerhetsspeglarna är lätta att rengöra då inga brytpunkter för handtag etc förekommer och gångjärnen är dolda. Skåpets delar är lackad i högglansvart, lacken läggs på minst 5 gånger för ett gott fuktskydd. Mattpolerade diskreta handtag. Köp badrumsskåpet här.

Just nu värderat 3.5 av 2 människor

  • Currently 3,5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posted by: Admin
Posted on: 2010-04-06 at 16:54
Tags: badrumsskåp, badrumstillbehör
Categories: badrumsinredning
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed

Relaterade poster