En blogg om att bo, bygga och inreda Öka myshetsfaktorn hemma - köp skorstensfria spisar!

Öka myshetsfaktorn hemma - köp skorstensfria spisar!

 

 

 

Paris

En mycket trendig och vacker skorstensfri spis skapar en trendig atmosfär. Ovanstående modell kommer från Järsjö Möbler. Modellen placeras direkt på golvet eller mot en vägg. Utförande ek 4.395:-, valnöt 4.595:- och högblank svart 4.795:- Mått: b90 x d60 x h90cm.

Återförsäljaren har ett omfattande sortiment av soffor, fåtöljer, sovrumsmöbler, mattor och matgruppen. Besök deras hemsida och låt dig inspireras av trendiga skorstensfria spisar och mycket annat trevligt till ditt hem. Spisarna finns endast i butik så ett besök är att rekommendera.

Just nu värderat 5.0 av 1 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posted by: Admin
Posted on: 2010-03-22 at 09:15
Tags: skorstensfria spisar
Categories: Hem
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed

Relaterade poster