En blogg om att bo, bygga och inreda Indiska & afrikanska möbler

Indiska & afrikanska möbler

Det finns oerhört mycket trender inom inredning och en stil som jag har fastnat för orientaliskt blandat med afrikanskt och indiska möbler varvat med moderna inredningsdetaljer. Jag vill trivas i mitt hem vilket gör inredning som en viktig del i mitt liv. jag letar ofta upp fynd i antikaffärer eller på nätet, exempelvis blocket har ett stort utbud av begagnade möbler som är relativt billiga! Nedan visar jag några av mina favoriter som dock inte finns i min ägo ännu!

Sovrum i orientalisk stil med mörka trämöbler från ILVA

Detta sovrum har inredning i orientalisk stil. Sängen är i antikbrun massiv alm och heter Old Java. Kostar ca 5000 kr beroende på storlek. Sängborden tillhör samma serie och har måtten 50 x 51 x50 cm. Allt från ILVA.

Kommentar: Vackert sovrum som präglas åt det orientaliska hållet men för min egna personliga smak vill jag ha lite trendiga detaljer som bryter av på ett naturligt sätt. Jag gillar nedanstående bordslampa istället för ovanstående vita!

 

Svart bordslampa från Mio

Trento bordlampfot  krom glas E27 B 13 cm H 43 cm, 590:-
Sixten lampskärm svart organza ø 25, 290:-

 

Just nu värderat 5.0 av 2 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posted by: jojo
Posted on: 2010-01-21 at 09:00
Tags: indiska möbler, orientaliska möbler, sovrum, afrikanska möbler, bordslampa, mio
Categories: möbler
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed

Relaterade poster

Kommentarer