En blogg om att bo, bygga och inreda Fräcka möbler

Fräcka möbler

Äntligen vår och jag har bestämt att investera i lite nya möbler, närmare bestämt en ny trendig och modern soffa. Den ska vara tåligt, relativt billig och framförallt bekväm att sitta i och gärna sova. Det finns många trevliga möbelbutiker landet om men jag välder en lokal möbelbutik för att inte behöva frakta min nya soffa för långt. En favorit är helt klart stora amerikanska soffor och det är just det som jag kommer leta efter i första hand. Så till helgen blir det att investera i nya möbler (soffa, soffbord, överkast, nya bäddmadrasser) och en hel del annat till min mysiga lägenhet.

Just nu värderat 4.0 av 2 människor

  • Currently 4/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posted by: jojo
Posted on: 2009-04-06 at 14:21
Tags: soffa, möbler, möbelbutik, bäddmadrass, soffbord, överkast
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed

Relaterade poster