En blogg om att bo, bygga och inreda Smarta kök - din nya mötesplats

Smarta kök - din nya mötesplats

Den nya mötesplatsen i dagens hi-tech samhälle är köket. Aftonbladet skriver att framtidens kök inte har så mycket med matlagning att göra längre utan skälet är den nya teknologin. Du finner kyl och frys med plasmaskärmar och kylar med trådlöst nätverk.

Dagens utveckling går snabbt framåt och vi byter vitvarar mycket oftare än förr, idag byter vi ungefär vart femte år. Vi gör mycket tillsammans i köket idag, tittar på  tv, ber spisen att föreslå kvällens middag? Det får inte bli för mycket teknik så att det gamla traditionella glöms bort. Eller har människor helt enkelt blivit för lata för att laga vanlig mat? Tid är en lyxvara, kanske därför vi vill ha allting serverat på silverfat och få mer tid över till annat.

 

Läs mer om kök:

Lottovinst: Nytt kök

Kritiskt för kök.

Rum med utsikt

 

Just nu värderat 5.0 av 1 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posted by: jojo
Posted on: 2009-01-14 at 09:36
Tags: smarta kök, framtidens kök, ny teknologi, plasmaskärm, nytt kök
Categories: blandat
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed

Relaterade poster