En blogg om att bo, bygga och inreda Inredningsdetaljer för dig med god smak - tips i massor

Inredningsdetaljer för dig med god smak - tips i massor

Vill du "hotta" till ditt hem - vi i villa visar  inredningstips som förgyller din lya!

1. Skapa en röd tråd

Om du vill ha ett harmoniskt och genomtänkt hem glöm inte den röda tråden genom inredningsdetaljerna. Du kan välja mellan olika teman, eller ett visst material eller en färg som återkommer, accentfärg. Gå på känsla och låt dit hem genomsyras av ditt intresse för exempelvis segling och salta hav. Tapetsera en orginell fondvägg, sätt upp en tavla med segelbåtar. Glöm dock inte att ha för många andra saker och färger i ditt hem, det kan göra att den röda tråden i inredningen försvinner.

2. Ge väggarna känsloliv

3. Några väl valda ord

Välj ord med omsorg på väggen vilket gör hemmet mycket mer personligt. Kanske ett citat som finns färdiga med självhäftande plastbokstäver! Tänk på att personifiera ditt hem vilket höjer stämningen och skapar en känsla av omsorg och trivsel.

4. Lek med belysning

Belysningen är det allra viktigaste i ditt hem enligt alla experter inom inredning. Genomtänkt belysning höjer ditt hem samtidigt som dålig belysning sänker det. Lek med färgade lampor, låt kreativiteten flöda.

titta på mer inredningstips här!

Just nu värderat 5.0 av 1 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posted by: jojo
Posted on: 2008-12-23 at 11:35
Tags: belysning, inredningstips, inredningsdetaljer, fondväggar, målade väggar, citat, skapa en röd tråd
Categories: Hem
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed

Relaterade poster