En blogg om att bo, bygga och inreda Bäddmadrass är viktigast för god sömn!

Bäddmadrass är viktigast för god sömn!

 

Tänk dig för när du ska köpa säng nästa gång, högsta kvalitet behöver inte nödvändigtvis vara den bästa. Ett tufft test har beställts av Testfakta för att prova sängar och bäddmadrasser för att se hur de fördelar trycket från kroppen visade resultat som inte var väntade! Något som var av betydande art är valet av bäddmadrass! Lite överaskande måste jag säga trodde att det var resårsängen som hade mest betydelse för att sova skönt och slippa ryggont.

Dyra sängar förväntas ha god kvalitet och klara av påfrestningar från barn som hoppar och studsar runt i sängen. Bäst i test belv ekens säng som inte fick några anmärkningar på varken hållbarheten eller bädmadrassens höga kvalitet! Hästens säng fick sämre omdöme på tryckfördelningen och Dux klarade sig sämst på hållbarheten. Slutsats: Köp Ekens säng, bra betyg och hög hållbarhet!

Läs mer om testet här 

Just nu värderat 3.3 av 3 människor

  • Currently 3,333333/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posted by: jojo
Posted on: 2008-12-11 at 09:28
Tags: säng, bädmadrass, resårsäng
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed

Relaterade poster