En blogg om att bo, bygga och inreda Hetaste stilen i höst

Hetaste stilen i höst

Vill du byta stil i ditt hem så satsa på den skandinaviska stilen, den är hetare än nånsin och närmare naturen. Det ska vara rent trä, gärna med furukvistar, rått stål och otvättat lin. Denna stil ska kännas äkta - läder, sten eller bomull! Ett rent material med djurdetaljer kommer slå igenom nästa säsong i inredningsvärlden enligt aftonbladet. Vidare ska man även satsa på vintage och ekodesign. Läs om fler heta stilar i höst på aftonbladet.


Bildkälla: Aftonbladet

Den skandinaviska inredningsstilen passar till min inredningssmak. Stora fluffiga amerika soffor blandat med svarta och vita detaljer i form av gardiner, lampor och coola fönster lampor i skimrande ljus. För mig är det viktigt med ett personlig inredning, att man hittar prylar man trivs i och känner sig lite ombonad. Gammalt och nytt i en salig blandning ger en personlig touch i vardagen och att skapa ett fint hem ökar helt klart myshetsfaktorn nu under den mörka årstid som är på väg...

Just nu värderat 5.0 av 1 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posted by: Admin
Posted on: 2008-11-04 at 08:19
Tags: inredning, trä
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed

Relaterade poster