En blogg om att bo, bygga och inreda Att vi inte tröttnar på att renovera våra hus?

Att vi inte tröttnar på att renovera våra hus?

Överallt kan man läsa om byggnadstips, inredningsdetaljer som ger det lilla extra till ditt hem och hur du bygger ett nytt kök till fantasipriser? Vart tog fritiden och semesterresor vägen? Alla som har hus har alltid ständiga projekt som har svårt att bli avslutade. Måste man verkligen göra klart allting i sitt hus på en gång. Såg en fin artikel på alltombostad.se om en familj har helrenoverat sitt hur på bara 3 år. Jättesnyggt och modernt hus utan tvekan! Men det känns som de inte har gjort annat än att renovera på sitt hus. Läget var perfekt men planlösningen och inredningen ville familjen förändra och efter allt slit har de bestämt sig för att njuta av sin nyrenoverade hus och inte starta några nya byggprojekt! Väldigt klokt måste jag säga. Här e resultatet.

Läs hela artikeln om familjen här!

Just nu värderat 5.0 av 1 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posted by: Admin
Posted on: 2008-11-13 at 14:47
Tags: kök, renovering, hus, byggnadstips
Categories: Hem
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed

Relaterade poster