En blogg om att bo, bygga och inreda Bli kvitt ditt beroende på det enkla sättet!!

Bli kvitt ditt beroende på det enkla sättet!!

Har bestämt mig att sluta röka och efter att ha läst artikeln i aftonbladet om att sluta snusa blev jag bara irriterad. Det finns ett  sätt "the easy way" av Allen Carr som verkligen fler rökare och snusare borde testa. Har läst boken "äntligen icke-rökare" förut och vet att den fungerar. Den är väl värd ett försök, ca 70 spänn på adlibris.se. Det är ca 2paket cig och det kan väl vem som helst avvara!!!....Författaren har själv varit storrökare upp till 60 cig om dagen och vet vad han pratar om... framförallt handlar det om rädsla att förlora en god vän! Visst låter det konstigt men ge boken en chans, om du lyckas sluta så är den bästa rekommendationen att ge boken till någon som röker..

"Allen Carr, botar känslan för att förlora något när man slutar röka. Det går att sluta tvärt och för all framtid utan viljestyrka, abstinensbesvär eller viktökning. Med Äntligen icke-rökare blir det både lätt och lustfyllt att sluta röka!" /från adlibris bokhandel

Recension från adlibris:
Jag kan inte fatta att det var så enkelt!!!! Tidigare gånger jag har försökt sluta (och det är ett stort antal) så har jag blivit deprimerad, trött (gått och lagt mig klockan 20.00), irriterad och uppstressad, trots nikontintuggummi, plåster eller tabletter. Men inte denna gång och varför?? Jo, för att all abstinens sitter mentalt. Vi blir matade med att det är så svårt att sluta så att vi till slut tror på det. Det är därför denna bok är så bra för den tar bort alla sådanan illusioner. Jag slutade rakt av och har inte rökt en cigarett på över ett år och det var inte svårt alls, och jag var storrökare! Jag är så tacksam idag att jag beställde och läste denna bok för det har gett mig så otroligt mycket. Jämför priset på boken med vad du får betala för nikotintuggummi så ser du snabbt att detta är en bra affär.

Recension bokus:
Både jag och min man slutade röka för över 2 år sedan efter att ha läst denna bok. Vi var då mitt uppe i utbrändhet och övrigt kaos. Skulle nu över huvudtaget inte kunna tänka mig att tända en cigg igen. Den är som en positiv hjärntvätt som tar död på alla ursäkter man har att ta en cigg.

                   

Finns även en nyutgåva för kvinnor, vet inte riktigt skillnaden på böckerna men fakta kvarstår att det är ett enkelt sätt för att sluta röka!

Just nu värderat 5.0 av 2 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posted by: jojo
Posted on: 2008-10-02 at 15:02
Tags: sluta röka
Categories: blandat
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed

Relaterade poster