En blogg om att bo, bygga och inreda Paketresor svaret?

Paketresor svaret?

Flykris hotar till konkurs för många bolag skriver Aftonbladet. Det spås att 30 bolag kommer kursa. Som konsument menar aftonbladet  kan du skydda dig genom att teckna en försäkring mot flygbolagskonkurser. Hos Mr Jet ingår försäkringen i biljettpriset vilket är bra! Dock gäller inte försäkringen för flygbolag som redan vid tecknandet är på obestånd. Ett tips är att köpa en charterresa eller paketresor så skyddas man av paketreselagen! Researrangören är då skyldig att betala tillbaka pengarna om resan blir inställd eller om du blir strandsatt någonstans utomlands. Det tycker jag låter som ett bra alternativ när läget ser ut som det gör. Ett problem idag är att många köper resor online på flygbolagens webbsidor vad gäller både flyg och hotell boende och då gäller inte paketreselagen. Alltså det gäller att veta vad som gäller när man ska ut o resa!! Läs artikeln här


Bildkälla: Aftonbladet.se

Just nu värderat 5.0 av 1 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posted by: jojo
Posted on: 2008-09-19 at 10:33
Tags: paketresor
Categories: Resor
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed

Relaterade poster

Kommentarer