En blogg om att bo, bygga och inreda Det nalkas för julbord

Det nalkas för julbord

Mindre än 3 månader kvar till julafton, helt otroligt vad det här året har gått fort. Jag såg en annons om julbord och all festlig mat som det innebär. köttbullar, prinskorv, skinka, senap, sill, ägghalvor exempelvis. Min favorit på julbordet är helt klart min fasters honungsmarinerade revbensspjäll, finns inte mycket som slår det på julbordet. Var ju tvungen att leta upp lite fina erbjudanden på webben om julmat och julfester och hitta en webbsida som redan är "pyntad" inför julen...Det gäller väl att vara ute i god tid antar jag. Kolla in detta erbjudandet på julbord och julfest . Fira med antingen dina arbetskamrater, viktiga kunder eller nära och kära. Och glöm framförallt inte nubben till den feta maten!!! 

 

Just nu värderat 5.0 av 1 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posted by: Admin
Posted on: 2008-09-26 at 14:22
Tags: julbord
Categories: blandat
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed

Relaterade poster