En blogg om att bo, bygga och inreda Chockhöjning på hotell i Göteborg

Chockhöjning på hotell i Göteborg

Uppenbarligen ska man vara gjord av pengar om man ska ha råd att bo på hotell i Göteborg nu förtiden. Såg en liten oroväckande artikel om höjda priser på hotellrum i Göteborg. En anledning tycks vara det dåliga vädret och internationella sportarrangemang. Tydligen har hotellen och vandrarhemmen förlorat ca 5 % av sina hotellgäster jämfört med i fjol. Nu var det ju så att Göteborg profileras som en turiststad med roliga evenemang och utflyktsmål.


Bildkälla: www.inr.se

Ett förslag kan ju vara att många företag tar sina anställda på en weekendresa och satsar på lite konferenser och kickoff i vårt goa Göteborg. Kompetensutveckling och chansen att lära känna sina arbetskamrater lite bättre, låter väl helt ok tycker jag. Ossian Stiernstrand är orolig för denna utveckling men samtidigt har turismen ökat under 2008 vilket innebär att hotellen har tjänat mer cash än nånsin med tanke på att priserna för att bo på hotell har höjts med nästan 10%. Läs mer här.

Just nu värderat 5.0 av 1 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posted by: jojo
Posted on: 2008-09-03 at 14:36
Tags: hotell, konferens
Categories: Resor
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed

Relaterade poster