En blogg om att bo, bygga och inreda Bil bingo lämnar töntstämpeln

Bil bingo lämnar töntstämpeln

Pensionärer som trängs och tittar argt på en när man står i kön för att köpa bingo brickor verkar vara ett minne blott vid bil bingo. Det var allt för längesen jag var på bil bingo. Det kan vara ett trevligt nöje under sommaren med lite kaffe och fika samtidigt som man fyller i sina bingo brickor. Spänningen ökar ju markande när vinsterna börjar stiga upp mot 10 - 15 000 spänn!!!! Förr så hade bilbingo en riktigt töntstämel och man såg ner på spelet men idag omsätter bingon mycket pengar som dels gynnar föreningslivet och de flesta medlemmar brukar ställa upp och arbeta gratis under en speldag. En skaplig inkomst för den lokala föreningen och en chans för alla sorters människor att umgås under en fin dag där man kan sitta ute i en solstol brevid bilen och spela bingo. Dags att börja spela lite bingo i bilen igen med nära och kära en härlig sommardag.. Såg även att aftonbladet har skrivit om Svenska spels nya BingoLive som fokuserar på tydlighet, design och funktion. Med den konkurrens som finns idag är det självklart för mig att fokus bör ligga på spelupplevelsen i sig. En baksida är väl att det kan vara allt för enkelt idag att bli beroende av ett spel där framförallt pengar är invovlverat!. Spelmissbruk blir ju allt vanligare och många sitter klistrade framför sina datorer och spelar frenetiskt nätterna igenom! Beroendeframkallande online spel finns precis framför dig, frågan är om du väljer att börja spela? Om du väl börjat kan det vara svårt att sluta och som många som har spelat mycket online vet att det lätt kan bli ett beroende, man ska bli bättre eller slå sina egna rekord. Det blir en ond cirkel som bara fortsätter att spinna om man inte bestämmer sig för att bryta den!

Just nu värderat 5.0 av 1 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posted by: Admin
Posted on: 2008-09-19 at 08:33
Tags: bingo, spel
Categories: Nöje
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed

Relaterade poster