En blogg om att bo, bygga och inreda drömhus vs sommarstuga

drömhus vs sommarstuga

Lördag morgon o solen skiner när jag parkerar bilen utanför torpet, nu ska här klippas gräs och fixas. Undrar just hur mycket som kan göras om här ute för att göra det till ett permanent boende?? Såg just en intressant artikel om detta på aftonbladet där en sommarstuga på 40 kvm endast på fem år blev en riktig villa på 160 kvm.  Det vore ett projekt i sig att förvandla min sommaridyll till en riktigt schysst villa! Det enda som behövs är ju tid och pengar! Sen en duktig hantverkare också såklart som kan det där med att spika o hamra, tur för mig att jag känner flera såna. Det får bli lite "byggfest" med andra ord. Uppenbarligen så behövs ju bygglov för att göra torpet till permanentboende men det kanske inte är så problematiskt beroende på hur medgörlig kommunen är.    

Just nu värderat 5.0 av 2 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posted by: jojo
Posted on: 2008-08-18 at 13:08
Tags: sommarstuga, drömhus, bygglov
Categories: Byggprojekt
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed

Relaterade poster