En blogg om att bo, bygga och inreda Silvermedalj för Sverige i OS - hästhoppning

Silvermedalj för Sverige i OS - hästhoppning

Nu måste svenska hästfolket var oerhört stolta. Vår alldels egen Rolf - Göran Bengtsson och Ninja blev precis snuvade på guldet igårdagens final i OS. En silvermedalj är dock en suverän insats av vår svenske "kung" inom ridsporten. Till aftonbladet säger han kände att det skulle gå tokigt redan innan det sista hindret och att taktiken var att inte ta några onödiga chanser men han insåg att det var ett så långt avstånd till det sista hindret att han var tvungen att galoppera på ordentligt och det var det som blev fel och drömmen om guldet försvann på några sekunder.

Det spelar ingen roll. Jag blev imponerad av Rolf-Göran igår när jag såg finalen. Att satsa och försöka vinna guldmedljen är värt mer än att fega runt och få en felfri runda. Hälften vågat hälften vunnit som det så fint heter. Dagens svenska ryttare ska ha en guldstjärna eftersom många utav dom är djärva och fräcka ryttare däribland vår silvermedaljör. Hoppet tänds för framtiden och Sveriges chanser ser ju mycket fina ut!

Sveriges nya hoppkung! Rolf-Göran och Ninja, läs artikeln här

Just nu värderat 5.0 av 1 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posted by: jojo
Posted on: 2008-08-22 at 08:16
Tags: hästhoppning
Categories: Nöje
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed

Relaterade poster