En blogg om att bo, bygga och inreda Resfeber al`a Thailand

Resfeber al`a Thailand

Jag kom just att tänka på att det var sååå längesen jag var utomlands och under en längre tid. Senast var 10 år sen när jag var på Cypern i två månader, det är ju helt otroligt vad tiden går fort. Enda sättet för att komma iväg är tydligen att boka resa i tid. Undra om jag inte skulle följa med min vän till Thailand i vinter. Han brukar åka minst en gång per år och är borta minst 2 månader. Det är lyx att vara i värmen så länge när det är rusk och regn i Sverige!!! Jag har funderingar på att följa med dit och bara ha lite härlig semester borta från Sverige. Nää, en långresa vore inte dumt. Bara för detta var jag ju tvungen o kika på aftonbladets resor och läsa lite om thailand och det ser hur härligt ut som helst.

Vem vill inte spendera några veckor på den här stranden och bara njuta av livet i stort istället för att vara i ett regnigt tråkigt Sverige som dessutom är invaderat av dessa gul svarta flygfän som jag verkligen hatar nämligen getingar.

geting invasion

Just nu är dom precis överallt, flyger högt som lågt och blev faktiskt nästan nockad härom dan när jag vänta på att mitt tåg skulle komma. Har ringt runt lite vänner o bekanta för att höra om dom har några bra tips om man skulle bli stucken av en geting! Fick ett husmorstips som jag hoppas kommer funka, att alltid ha en halv gul skalad lök i väskan ifall jag skulle bli stucken. Det är bara o gnugga löken en stund så ska man inte få någon så häftig reaktion utan löken ska neutralisera sticket från getingen! En annan variant kan ju vara att ha med sig ett elektriskt tennisrack som nu finns lite överallt i butikerna , funkar kanonbra mot mygg i alla fall. Så du som vill slippa myggen borde investera i ett sånt rack. Super effektiva!

Just nu värderat 5.0 av 1 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posted by: Admin
Posted on: 2008-08-20 at 13:55
Tags: thailand, getingstick
Categories: Resor
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed

Relaterade poster