En blogg om att bo, bygga och inreda flammanstugan - juni 2009

Olika inredningstilar - byt ut din heminredning

Sommaren närmar sig och i min nya lya har jag köpt nya lampor, bänkskivor, mattor, och nytt köksbord med tillhörande stolar i Ek. Det har gett lägenheten ett helt nytt intryck och en annan inredningsstil än vad jag brukar ha. Personligen tycker jag om en kombination av trendiga möbler varvat med gamla prylar som bryter men samtidigt ger ett snyggt helhetsintryck.  Jag har några utgångspunkter som följer hela hemmet för att skapa en röd tråd och har inspirerats av webbutiken Par Courrier bland annat.

Senaste inköpet är denna trendiga matta från ikea

 

Hampen matta, svart

Pris: 395 kr.

 

Just nu värderat 4.0 av 1 människor

 • Currently 4/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Posted by: jojo
Posted on: 2009-06-11 at 15:31
Tags: inredningsstilar, heminredning, mattor, köksbord, lampa, stolar
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed

Renovering av lägenhet blev retro

Tänk vad mycket det kan göra genom att investera i lite färg och nya coola prylar till ditt hem. Linnea visste precis vad hon ville när hon köpte sig en lägenhet för att kunna renovera den totalt och återge dess charm som den hade från början. 50-tal är det som gäller samt en härlig balkong plus ett köd som inte hade toppmoderna köksluckor och golv utan behövde finslipas för att ge den bild som Linnea ville ha. Läs mer här

Just nu värderat 3.5 av 2 människor

 • Currently 3,5/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Posted by: jojo
Posted on: 2009-06-09 at 16:44
Tags: kök, renovering, lägenhet, balkong, köksluckor, golv
Categories: Hem
Actions: E-mail | Kick it! | DZone it! | del.icio.us
Post Information: Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed